Om oss

Vi erbjuder totalentreprenad inom bygg och badrum.


Täby Bygg & Badrum är ett certifierat företag som erbjuder helhetslösningar inom bygg och badrum. Våra tjänster riktar sig både till privatpersoner och företag, och vi kan hjälpa dig med allt från badrumsrenoveringar och målerier till om-,ny- & tillbyggnationer. Vi har goda samarbeten med certifierade rörfirma och el behörig elektriker.

Vi är en mindre firma som sitter på en stor kompetens. Tack vare att vi kan erbjuda våra kunder totalentreprenad kan vi också pressa till en rimlig nivå. Går du i tankar om en komplett badrumsrenovering tjänar du alltså på att anlita oss för hela projektet, istället för att anlita olika firmor för de olika momenten.

Är du företag eller privatperson? och dessutom stationerad i Åkersberga, Täby, Vallentuna, Danderyd eller Sollentuna. Du har då möjlighet att anlita oss för jobbet av byggnationen och kan känna dig trygg i arbetet vi utför åt er. Vi har stor erfarenhet och kunskap av det vi sysslar med och lägger stort fokus på kundnöjdhet. Det är viktigt för oss att du känner dig nöjd när vi är klara med arbetet. Vi har dessutom alla de certifikat som krävs för de arbeten vi utför och allt är försäkrat via if.

Kontakta oss gärna för mer information!

 

Delägare

Delägare

Snickare

© Copyright 2018, Täby Bygg & Badrum AB